Polityka prywatności

Dbanie o poufność i bezpieczeństwo Państwa danych osobowych jest dla nas najwyższym priorytetem. W związku z tym, że już 25 maja zaczną obowiązywać nowe przepisy o ochronie danych osobowych (RODO), chcielibyśmy Państwa poinformować o tym, że w JJABA.PL szanujemy prywatność naszych Klientów i Użytkowników Serwisu, a tym samym starannie zabezpieczamy Państwa dane osobowe. Szczegółowe informacje na temat tego, w jaki sposób przetwarzamy dane osobowe znajdują się w Polityce Prywatności dostępnej pod adresem: https://www.JJABA.PL /help/RODO-INFO-46.jsf

Co dokładnie znajdziecie Państwo w Polityce Prywatności sklepu internetowego JJABA.PL?
1. Informację o nas, czyli Administratorze danych osobowych Klientów sklepu internetowego JJABA.PL
2. Informację o tym jak możecie Państwo skontaktować się z naszym Inspektorem Ochrony Danych.
3. Dowiecie się, że zabezpieczamy dane osobowe dokładając największej staranności.
4. Uzyskacie informacje o celu, podstawie i zakresie przetwarzania Państwa danych osobowych.
5. Znajdziecie informację komu udostępniamy lub możemy udostępniać dane osobowe.
6. Uzyskacie informację o tym, jak długo będziemy przetwarzać Państwa dane osobowe.
7. Dowiecie się w szczególności o swoich prawach, o tym że macie prawo żądać od nas jako Administratora dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania i że możecie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania danych do celów marketingu lub z uwagi na swoją szczególną sytuację, że możecie wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych na przetwarzanie danych osobowych niezgodnie z prawem a także, że w każdej chwili macie Państwo prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych, którą wcześniej wyraziliście.

Dziękujemy za to, że jesteście z nami. Pozdrawiamy, JJABA.PL

Patelnia 24 cm Energy Red Seria Energy Red 21.1023.6375 
ID:959 :21.1023.6375 EAN:4004633236375
:
Czerwony
:
30 lat
:
Wysyłka 48h
:
:
345.0 PLN
282.9  PLN
:
62.1 PLN
:
282.9 PLN
 



Garnek do mleka, 1,7L - Modesto, 14 cm
Silit
329.0 PLN  269.78 PLN
Garnek niski, 1,3L - Modesto,16cm
Silit
379.0 PLN  310.78 PLN
Garnek wysoki 2,0L - Modesto, 16 cm
Silit
439.0 PLN  359.98 PLN
Garnek niski 2,4L - Modesto, 20cm
Silit
439.0 PLN  359.98 PLN
Garnek wysoki 3,7L - Modesto, 20cm
Silit
490.0 PLN  401.8 PLN
Garnek 4,4L - Modesto, 24 cm
Silit
490.0 PLN  401.8 PLN
Garnek do mięsa - Modesto 24 cm
Silit
679.0 PLN  556.78 PLN
Patelnia 24 cm Energy Red

Naczynia z tej serii posiadają wyjątkowo trwały,stalowy rdzeń z ciemnym Silarganem® wewnątrz, który gwarantuje najlepsze właściwości smażenia i gotowania. Przejście pomiędzy dnem,a ścianą naczynia jest łagodne, dzięki czemu czyszczenie jest wyjątkowo łatwe.

Silargan® jako jedyny materiał na świecie sprawia,że smażone na nim potrawy pozostają w środku soczyste. Nic się nie przypala, nawet w wysokich temperaturach.

Dane:
- średnica 24 cm
Nazwa Wartość
Średnica [cm] 22 - 24 cm
Kolor Czerwony
Materiał Ceramiczny
Kształt Okrągły
Kuchnie indukcyjne
Kuchnia elektryczna
Kuchnia gazowa
Kuchnia ceramiczna
Mycie w zmywarce